Filmtip: A.I.

Met de film The Sixth Sence zette tieneracteur Haley Joel Osmond zichzelf in één klap op de kaart. Daarna schitterde hij in A.I., een gelauwerde film van Steven Spielberg. A.I. – of Artificial Intelligence – gaat over een kunstmatig tot leven geroepen wezen dat graag een echt jongetje wil zijn. Hoewel hem verteld wordt dat dit een onmogelijke wens is, blijft hij volhouden. Let wel, het gaat hier niet om een nieuwe variant van Pinokkio. A.I. is een buitengewoon aangrijpende en intrigerende film.

A.I. om 20.30 uur op Net 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>