Eerste avond Talpa kent weinig verrassingen

De programma’s van Talpa hebben gisteren telkens rond de miljoen kijkers getrokken. De Wedstrijden om elf uur had het meeste publiek, 1,1 miljoen kijkers. Alleen Hart van Nederland van SBS 6 wist iets beter te scoren. Paul de Leeuw moest het deze week doen met een publiek van 846.000 man. Vorige week trok hij er nog een miljoen.

Echt onder de indruk was ik overigens niet. Linda, Beau & Jack kwam weinig spontaan en soms geforceerd over. Bovendien was de hoofdmoot van het programma de teasers van de andere programma’s die de afgelopen twee weken al uitgezonden waren. Ik had er dan voor gekozen om meteen met zo’n nieuwe, spraakmakende show in te knallen. Ook De Wedstrijden was wat rommelig, al is het natuurlijk lastig om een nieuwe show meteen goed neer te zetten.

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Eerste avond Talpa kent weinig verrassingen

 1. eggman

  Van alles wat ik heb gezien vond ik de tune van De Wedstrijden echt waardeloos. Laat Tiesto toch deuntjes maken voor zijn concerten in een stadion. Dat kan hij goed. Lekker met zijn allen een vierkwartsmaatje stampen.

  Hiervoor heeft te weinig talent.
  Dan is de tune van Tonny Eyk van Studio Sport echt een stuk beter.

    /   Reply  / 
 2. Elton23

  Ik 3 keer kortstondig even naar Talpa gekeken om de sfeer op te snuiven.
  Daarna lekker geslapen.

    /   Reply  / 
 3. Elton23

  Om de sfeer te proeven en de geur op te snuiven, Elton!

    /   Reply  / 
 4. Hester

  Nou, die tune vind ik dan juist wel weer het betere werk. En dat terwijl ik die hele Tiësto niet zo hoef en walg van voetbal.
  Wat ik echt stuitend vond was het optreden van Jack.

    /   Reply  / 
 5. herman

  vertel hester, wat was er zo stuitend aan zijn optreden?

    /   Reply  / 
 6. de gemaskerde muchacho

  Ik ben vergeten wat ik wilde zeggen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>