‘t Is weer voorbij, die mooie zomer

Hoewel, zo mooi was de televisie-zomer niet. Weinig spraakmakende programma’s en nauwelijks zon. Maar vanavond komt er een einde aan. Alle zenders pakken weer flink uit met bestaande successen en nieuwe programma’s.

In de vroege avond barst de strijd los tussen Thuis en NSE (beide Talpa) en RTL Boulevard. Om 19.25 uur is de eerste aflevering van soap ONM bij BNN terwijl Talpa komt met Je Leven In De Steigers door Bridget Maasland.

Vanaf acht uur is het weer ouderwets knokken tussen Het Journaal, (herhalingen van) GTST en TV 7, een parodie op de televisiewereld gemaakt door de VPRO. TV 7 is al in 2002 opgenomen en uitgezonden, maar door de komst van Talpa weer erg actueel. Saillant detail: Beau van Erven Dorens (ex-RTL en Talpa) speelt er in mee.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘t Is weer voorbij, die mooie zomer

 1. DJ

  Hallo beheerder van Zappen,

  Via VillaMedia kwam ik op deze site terecht en ik vind dit een leuke site! Vaak leuke titels met een beetje humor erin, en artikelen met veelal een eigen mening erin verwerkt.

  Ik wil voorstellen om elkaars sites te linken, wat vind je ervan?

  Vriendelijke groeten,
  DJ.

    /   Reply  / 
 2. Herman

  Graag DJ. Ik voeg je vanavond even toe in mijn linklijstje. en bedankt voor je complimenten :)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>