Big Brother overtreft verwachtingen, De Wedstrijden levert in

Big Brother is gisteren goed uit de startblokken gekomen. Met bijna 1,5 miljoen kijkers is de verwachting van programmadirecteur Remko van Westerloo ruimschoots overtroffen.

Talpa had gisteren sowieso een goede avond. De Wedstrijden schuurde tegen 1,9 miljoen kijkers aan terwijl Je Leven In De Steigers ruim 1,2 miljoen kijkers aan zich bond. Daarmee heeft Talpa drie van de vijf best bekeken programma’s van de zondagavond. De andere twee zijn Hart van Nederland en het weerbericht door Piet Paulusma.

Erg tevreden hoeft Talpa overigens niet te zijn met het kijkcijferaantal van De Wedstrijden, want dat loopt terug. Bovendien zijn er veel klachten over de wijze waarop ‘de vervanger van Studio Sport’ in elkaar steekt.

De eerste aflevering van Koefnoen trok 751.000 kijkers. Het programma gewijd aan Sylvia Millecam 719.000 en Namens André 627.000 kijkers. Zomergasten met Katja Schuurman deed het ook behoorlijk met 500.000 kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>