Nieuwe Talpa-programma’s scoren goed

Talpa heeft het gisteren goed gedaan in de kijkcijfermeting. De zender toonde gisteren drie nieuwe programma’s die elk veel kijkers trokken. Naar Big Brother keken 778.000 mensen (en nog eens 108.000 naar de herhaling later op de avond), Expeditie Robinson deed het met 1.040.000 kijkers en de politieserie Parels & Zwijnen wist 502.000 kijkers aan zich te binden.

Zorgekindjes zijn nog steeds Thuis en NSE, die beide rond de 200.000 kijkers schommelen. RTL is nog altijd marktleider in de vooravond, vrijwel alle programma’s scoren daar een marktaandeel van boven de 20 procent.

Verder deed Nederland 1 het goed met Memories en De Vakantierechter, beiden trokken ruim een miljoen kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>