Hatsjikidee! Fabeltjeskrant verkozen tot beste kinderprogramma

Dit weekend wordt vijftig jaar kindertelevisie in Nederland gevierd. Natuurlijk kan daarbij een lijstje van meest populaire programma’s niet ontbreken. 43.000 Ouders en kinderen bogen zich over het vraagstuk. Als winnaar kwam De Fabeltjeskrant uit de bus.

Tweede werd het nostalgische Swiebertje, gevolgd door Familie Knots en Pipi Langkous. Het enige actuele programma dat in de ranglijst voorkomt is Sesamstraat.

Opmerkelijk dat huidige toppers als Zoop of Kim-Lian van der Meij niet in de lijst voorkomen. Evengoed hartstikke leuk voor De Fabeltjeskrant, volgens mij wel een terechte nummer één.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hatsjikidee! Fabeltjeskrant verkozen tot beste kinderprogramma

  1. mariette

    super zeker verdiend!ik keek altijd heel graag naar de fabeltjeskrant!!!!!!!!! nu ben ik volwassen en wil ik de kleine ook laten genieten van meneer de uil en de hele familie maar ik kan nergens een dvd bekennen!heel erg jammer dat was nl pas tv nu is het niks dan ellende! succes verder.groeten mariette!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>