Crime Night scoort gewelddadig goed

Het besluit van Nederland 2 om dinsdagavond tot crime night om te vormen, lijkt een goede. Opsporing Verzocht, Opgelicht en Inbreker scoorden alledrie marktaandelen van boven de 10 procent. Opgelicht was het best bekeken met 998.000 kijkers of een marktaandeel van 16,8.

Vooral het programma Inbreker stond vooraf in de belangstelling. In Inbreker zien studiogasten hoe een nep-inbreker hun huis binnendringt. Inbreker moet een preventieve werking hebben, kijkers zien hoe ze betrekkelijk eenvoudig zichzelf beter kunnen beveiligen.

De woonavond van RTL 4 scoorde ook goed. De TV Makelaar boeide 837.000 kijkers, In Holland Staat Een Huis 761.000. Het nieuwe actualiteitenprogramma 4 In Het Land was goed voor 621.000 kijkers, nog niet eens de helft van ‘het origineel’ Hart van Nederland: 1.395.000 kijkers.

De eerste nieuwe aflevering van Desperate Housewives trok 664.000 kijkers, Joling & Gordon Over De Vloer deed het iets beter met 774.000 kijkers. De talkshow Barend & Van Dorp was nog geen doorslaand succes met 292.000 kijkers. Concurrent Jensen bracht het er beter van af met 479.000 kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>