Angela Groothuizen heeft spijt van afwijzing Super Senioren

De nieuwe omroep Max heeft bij Angela Groothuizen aangeklopt toen de Avro haar op straat zette. Angela werd benaderd om Super Senioren te presenteren, zo vertelt ze in een interview met het AD.

"Ik mocht daar Super Senioren gaan doen", zegt ze met nauwelijks verholen spijt. "Van de week heb ik het gezien. Samen met nog 750.000 andere kijkers… Echt, het is zo leuk geworden! Dank denk je: tja, dat had ik nu dus ook kunnen doen."

Groothuizen verkoos het avontuur bij Talpa, waar ze nu het dagelijks magazine Thuis presenteert. Dat scoort nu al soms onder de 80.000 kijkers. "Dat is zo’n beetje mijn familie, plus de buren", zegt Angela. "Jij gelooft niet dat het nog wat gaat worden, hè?", vraagt ze aan de journalist van het AD. "Zelfs als dit programma verzuipt, wil dat nog niet zeggen dat ik ga verzuipen. Ik blijf zwemmen. Net zolang tot ik een reddingsboei vindt!"

Erg slim kan ik de carrièremove van Groothuizen niet vinden. Super Senioren past veel beter bij haar dan een luchtig magazine als Thuis, hoewel dat de laatste tijd wel beter wordt. Toch is het krom dat Groothuizen daar telkens met onnozele interviews op de proppen komt die ze dan zelf ook openlijk onnozel noemt. Waarom het dan nog onder de aandacht brengen? We gaan zien of ze in december op zoek moet naar die reddingsboei, Talpa heeft gegarandeerd het programma tot kerst een kans te geven.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>