Zeg ‘ns bbbioscoop

Ooit was het de langstlopende comedy-serie op de Nederlandse televisie. Later walste Chiem van Houweninge over zijn eigen record heen met Oppassen!, toch blijft Zeg ‘ns Aaa een soort mythische status houden. En dus komt er na het toneelstuk een heuse bioscoopfilm rondom het gezien Van der Ploeg. De opnames hiervoor moeten begin volgend jaar starten. Over de definitieve cast is nog niks bekend, maar het zou zomaar kunnen dat…… de originele acteurs zich hiertoe bereid vinden. Immers, een groot gedeelte deed ook al mee in het toneelstuk. Ze zijn alleen iets ouder geworden, maar dat is het publiek ook.

Van wat ik heb begrepen was dat toneelstuk een succes, maar geen regelrechte kaskraker. Ik vraag me dan ook af of Zeg ‘ns Aaa de film wel veel publiek op de been zal brengen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>