Nieuwe programma’s maandagavond houden stand

Vorige week stuurden KRO en NCRV een persbericht de deur uit met de mededeling dat de nieuwe dramaserie Keyzer & De Boer Advocaten zo lekker scoorde. Ruim 1,4 miljoen kijkers. Was er vorige week misschien nog sprake van nieuwsgierigheid, deze week kunnen we stilletjes aan concluderen dat de serie voldeed aan de verwachtingen. Gisteren stemden ruim 1,2 miljoen mensen af op de dramaserie over een advocatenkantoor. Ook BNN deed het verdienstelijk met de veelbesproken serie Spuiten & Slikken.Spuiten & Slikken trok nog net iets meer kijkers dan vorige week, namelijk 501.000. Deze week testte Filemon Wesselink cocaïne en liet Ties van Westing zich oraal bevredigen door zowel een man als een vrouw, om daarna te beslissen wie dat het beste deed.

Beide programma’s deden wat mij betreft niet onder voor de uitzending van vorige week. In die zin is het logisch dat de kijkcijfers redelijk stand houden.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>