Yvon Jaspers grijpt dubbel naast Televizier-ring

In alle peilingen was ze de grote winnaar van het Televizier-gala: Yvon Jaspers. Boer Zoekt Vrouw zou met de Televizier-ring onderscheiden worden, en Yvon zelf kon de Televizier-ster op de schouw zetten. Maar het pakte anders uit. ‘Dankzij’ de fanschare van Jan Smit werd zijn reallife-show onderscheiden met de belangrijkste televisieprijs. En Wendy van Dijk is wederom gekroond tot ‘s Neerlands favoriete tv-vrouw. Yvon moet zichzelf troosten met de gedachte daar haar programma de meeste kijkers trekt.

Vroeger was het een oude vuistregel: het programma met de meeste kijkers krijgt de meeste stemmen, en wint dus de Televizier-ring. Vorig jaar bleek dat al niet op te gaan, toen Frans Bauer en Eyeworks de ring om hun vinger mochten schuiven. Het is deze week al vaker gezegd: hoe representatief is de prijs nog nu muzikanten met een grote fanclub de prijs mee naar huis nemen, terwijl de echte televisieprogramma’s (met alle respect) het nakijken hebben?

Ook Anita Witzier zal zich met moeite nog in de supermarkt kunnen vertonen. Voor de vijfde keer was ze genomineerd voor de Televizier-ster, samen met Wendy van Dijk en Yvon Jaspers dus. En opnieuw grijpt ze naast de prijs. Terwijl ze het afgelopen jaar toch goed scoorde, met onder andere de verkiezing van de Grootste Nederlander.

De andere winnaars: Jochem van Gelder (hier opnieuw het nakijken voor Carlo Boszhard) en Zip Zoo Coördinaat X.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Yvon Jaspers grijpt dubbel naast Televizier-ring

  1. ramon

    Wel jammer dat Jan SMit zijn fanclub ervoor gezorgd heeft dat Yvon net niet gewonnen heeft. We kunnen de televizierring nu wel de muziekring noemen. Niet dat ik het Jan niet gun, integendeel. Maar waarom worden andere programma’s de duppe van reality shows. WEllicht een leuek discussie voor hier…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>