Kinderserie Zoop nog steeds niet gered

Zoop is nog altijd hot. De teller voor de film Zoop in India is vandaag de 100.000 overschreden waarmee de film de gouden status behaaldt. Er zijn zelfs al plannen voor een derde film over de rangers. Maar de bijbehorende televisieserie heeft een onduidelijke toekomst. Nickelodeon wil van de serie af nu het hoogtepunt wel is bereikt. Die kinderzender werkt al aan de opvolger, Het Huis van Anubis. Even leek het er op dat Zoop onderdak kreeg bij Jetix, maar ook dat is nu onzeker. De makers (o.a. Johan Nijenhuis) doen nu een beroep op de kids.
Wie naar de website van Zoop gaat, krijgt daar een oproep om een mail te sturen naar Jetix, Nickelodeon of Zapp, de kinderprogrammering op Nederland 3.

Verstuur dit bericht naar je favoriete zender:

Beste mensen van [JOUW ZENDER]:

Zoop moet blijven op de Nederlandse tv. Ik zou het heel erg vinden als
zo’n leuke serie van de tv gaat, dus ik wil u vragen of u zou willen
overwegen om de serie van ZOOP uit te zenden.

Dank je wel.

Met vriendelijke groeten
[JOUW NAAM]

Iets klopt er hier niet. Zoop is nog altijd enorm geliefd bij kinderen, het lijkt me dat elke zender de serie graag wil uitzenden om zo de kijkcijfers overdag wat op te krikken. En om alvast een nieuw publiek aan je te binden. Maar waarom hapt er dan niemand toe? Is de serie te duur, worden er belachelijke voorwaarden gesteld of krijgt een zender geen inspraak? De stap die nu wordt genomen komt in elk geval vrij wanhopig over bij mij.

Zie ook:
- Nickelodeon werkt aan opvolger Zoop
- Tienersoap Zoop op de tocht

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Kinderserie Zoop nog steeds niet gered

 1. Jordi

  Ik denk dat Zoop het beste past bij Nederland 3. Het kan zorgen voor een mooie overgang tussen het jeugdjournaal en ONM. De serie heeft al eens op Nick bewezen (toen het werd uitgezonden om 19.00) dat het hoge kijkcijfers kan halen.

    /   Reply  / 
 2. Ruud

  Nee NLD3 past zooo niet. De actie van die site is inderdaad belachelijk eht mag dan de officiele site zijn maar zo gedraagt het zich niet, vaak klopt nieuws niet eens of wordt er verkeerde informatie gegeven… ZOOP.tv is niet eens op de hoogte dat Zoop waarschijnlijk gewoon naar RTL gaat…

    /   Reply  / 
 3. Jordi

  Wat moet RTL met Zoop??????

    /   Reply  / 
 4. Utop

  Wishful thinking op die site?

  “Beste kinderen van Nederland.

  Zoop gaat door! Het klopt dat Nickelodeon waarschijnlijk gaat stoppen met Zoop.
  Maar er zijn nog heel veel andere zenders die Zoop dolgraag op televisie willen laten zien. We zijn zelfs alweer nieuwe afleveringen aan het schrijven.

  Dus na Zoop in India gaan we gewoon weer verder met Zoop in Nederland! Zoop for ever!”

    /   Reply  / 
 5. Ruud

  Je hebt denk ik kans dat de oude tijd van The Bold dan Zoop word

    /   Reply  / 
 6. bjorn

  ik vindt dat zoop moet blijven hij kan wel bij jetix of zapp maar ik weet niet waarom nickelodeon er mee is gestopt met zoop

    /   Reply  / 
 7. michael

  ZOOP is heel leuk en moet gewoon blijven, of het nou op jetix is of ergens anders.
  Nickelodeon heeft hun laatste kans op goede kijkcijfers weggegooid.

    /   Reply  / 
 8. Jorzz

  Nickelodeon staat in de zomermaanden boven Jetix

    /   Reply  / 
 9. frans klos

  MIJN NAAM IS FRANS KLOS EN IK WIL DAT ZOOP UITGEZONDEN BLIJFT WORDEN IN BELANG VOOR DE KIJKCIJFERS EN VOOR DE JEUGDIGE KIJKERS HET IS LEERZAAM EN SPANNEND ALSTUBLIEFT GEEF ZOOP EEN KANS OM TERUG TE KOMEN OP TELEVISIE

    /   Reply  / 
 10. kim

  ik snap het gewoon niet.
  waarom gaat zoop misschien stoppen.
  ten eerste tel je daar heel veel kijkers mee teleur en ten tweede is het erg slecht voor de kijkcijfers.
  maar eigelijk intereseert het me helemaal niks op welke zender het komt… van mijn part komt het op een duitse zender… als het maar door gaat..
  ik smeek het echt: ALSJEBLIEFT laat zoop doorgaan en nooit meer stoppen.
  pliess.

    /   Reply  / 
 11. manuela

  ik hoop dat het doorgaat anders heb je helemaal geen reallife serias meer op nick en ik moet sabrina missen omdat ik the box niet kan ontvangen en saved by the bell mis ik ook al echt nickelodeon gaat zwaar achteruit er zijn allen nog maar stomme tekenfilmpjes op te zien

    /   Reply  / 
 12. gini

  kom naar mijn iste als je zoop fan bent en zie alles over zoop

    /   Reply  / 
 13. frans klos

  waarom moet zoop stoppen dat is niet goed voor de kijkcijfers maar zeker voor de kijkers zelf en het geld wat er aan verdiend wordt geen zoop ook geen kijkcijfers en geen geld

    /   Reply  / 
 14. miekiezoopfan

  kijk naar uptop!!! het is waar maar wanneer???¿¿¿???¿¿¿??? GEEF ASJEBLIEFT ANTWOORD IK LEVEN ZONDER ZOOP HET MÓÉÓÉÓÉÓÉÓÉT TERUG KOMEN!!!¡¡¡!!!¡¡¡!!!

    /   Reply  / 
 15. frans klos

  mijn naam is frans klos het lijkt er op dat jullie geen geld willen verdienen aan de serie zoop dan moeten jullie dat maar zelf weten ik help alleen maar om te zeggen dat zoop moet blijven

    /   Reply  / 
 16. Ewout

  Beste zoopfans!,

  Ik en de hele team van zoop vinden het heel erg prettig dat jullie naar de serie kijken. De nieuwe film: ‘Zoop in Zuid-Amerkia’ is pas uit bekijk hem snel!

  Ewout.

    /   Reply  / 
 17. femke

  Waarom is zoop niet gewoon gebleven…
  nou kijk het huis anubis is wel gaaf maar niet echt iets voor mijn zusje van 7
  zij vond zoop altijd wel heel leuke maar het huis anubis is wel een beetje te eng voor haar
  dus ik hoop dat jullie erover na gaan denken
  x femke

  ps: de groeten aan alle zoop acteurs; jullie zijn te gek-vooral monique(taffie) en nicolette(bionda) en van de jongens jon(moes)

    /   Reply  / 
 18. femke

  ik hoop echt dat jullie erover na gaan denken en ik zou het ook erg leuk vinden als 1 van de zoop acteurs op mijn blogbericht reageert!!!!!;)
  kus

    /   Reply  / 
 19. sophie

  ik vind het stom van nickelodeon om te stoppen met zoop het was en is een super grote hit seri voor kinderen!! NICKELODEON DIT IS DE GROOTSTE FOUT VAN JULLIE LEVEN!!!!! als jullie zoop hadden gehouden hadden jullie nu nog meer kijkcijfers dus A.B.U. NEEM ZOOP TERUG!!!!! waarom hebben jullie zoo[ eigenlijk weggedaan wilde ze stoppen volgens mij niet want de films blijven gewoon door gaan en dat doen ze niet als ze niet meer willen, toch!?! alle zenders die goede kijkcijfers willen hebben neem zoop terug aan!!! ze zijn super!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>