Aliens, ufo’s en complotten op Discovery

Zeg je Roswell, zeg je ufo’s, aliens en complottheorieën. Alweer 59 jaar geleden berichtte de Amerikaanse overheid dat er een unidentifief flying object (ufo) was gecrasht in het kleine plaatsje Roswell in New Mexico. Niet veel later kwam de overheid terug op zijn uitspraak en sindsdien wordt er constant gespeculeerd over buitenaardse wezens. De plaatselijke bevolking verdient bakken met geld aan alle interviews die ze geven, onder andere aan Discovery.
De zender staat deze week stil bij ufo-verhalen en trapt af met Roswell. Maar een dag later behandelt Discovery de complottheorie dat de atoombom van 1945 eigenlijk een aanval van buitenaardse wezens was. Nog een dag later gaat de zender dieper in op Schotland, waar relatief vaak ufo’s worden waargenomen. En hebben aliens de piramides in Egypte gebouwd?

U merkt: hoe verder we de week vorderen, hoe onwaarschijnlijker de ufo-verhalen worden. Desalniettemin altijd onderhoudend om naar te kijken.

The World’s Strangest Ufo Stories, 20.00 uur, Discovery

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>