Nickelodeon op zwart

Wie vanmiddag langs Nickelodeon zapt, hoeft niet te vrezen dat de kinderzender er uit ligt. Nickelodeon gaat vanmiddag bewust op zwart, om de Straatspeeldag te stimuleren. Het is de bedoeling dat kids vanmiddag achter de computer en televisie vandaan kruipen om actief te spelen. Nickelodeon is de enige zender die zo bewust de Straatspeeldag beleeft; concurrent Jetix gaat volgens de gids gewoon door met uitzenden van programma's. Nickelodeon knijpt er om 14.00 uur tussenuit en is om 16.30 uur weer terug.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nickelodeon op zwart

  1. miekiezoopfan

    gelukkig ik werd al bang. want als er geen nick is is er ook geen zoop:O

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>