De Club van Sinterklaas en de Speelgoeddief

Goedemorgen jeugdige bezoekers van Zappen! Hebben jullie zojuist genoten van de eerste nieuwe aflevering van De Club van Sinterklaas? Al kan ik me goed voorstellen, dat het flink schrikken was. Welke gemenerik steelt nu alle cadeaus van Sinterklaas? Dat moeten de zwarte pieten de komende weken zien uit te zoeken in De Club van Sinterklaas en de Speelgoeddief.

Het duurt nog even voordat Sinterklaas naar Nederland komt, maar het verdwijnen van alle pakjes is natuurlijk geen goed voorteken. Het zit de Sint ook niet mee; elk jaar gebeurt er wel iets waardoor Pakjesavond in het water dreigt te vallen.

Aflevering gemist?
Op de officiële website kun je alle afleveringen terugkijken. Bovendien worden ze op zondag herhaald op Jetix. Je kunt ook even op YouTube kijken, daar komen de meeste afleveringen ook online.

Videoclip De Speelgoeddief:

Bekijk ook:
- Nieuwe single Coole Piet heet Speelgoeddief
- Klachtenregen over regenboogpieten

41 Reacties // Reageer

41 thoughts on “De Club van Sinterklaas en de Speelgoeddief

 1. STIEVEN

  hallo de club van sinterklaas ik ben stieven sons ik ben boos op sinterklaas ik heb mijn schoen gezet en heb nikts gekregen dus nou ga ik wraak nemen op sinetrklaas ik ga naar sinterklaas met mij goede super spel de blokkendoos en als sinterklaas die niet aan alle kinderen geeft dan ga ik naar sinterklaas en breek hem zijn rug dus geef nou maar antwoord iedereen mijn email is [email protected] [email protected] mijn blokkendoos is het besten iedee van mijn leven dus kom maar op ouwen sinterklaas groetjes stieven sons

    /   Reply  / 
 2. alexandra

  nou nou stieven hamste.Wat heb jij een grote bek vaan zo’n klein mannetje
  mag ik vragen hoe oud jij bent.Nu snap ik ook waarom je niks in je schoen krijgt.ALs ik jou was zou ik maar sorry zeggen voor je dit jaar weer niks krijgt.

    /   Reply  / 
 3. STIEVEN

  hoi ik heb geen grote bek ik heb nog nooit iets gedaan ben alltijd lief ook heb ik een grote bek want ik verzorg alltijd mijn moeder en vader want die zijn aan de drugs en mijn 2 broerjes 3 en zusje 1 verzorg ik ook ja en daarom wilt ik naar sinterklaas en mijn super mooie blokkedoos wat ik zelf heb gemaak:P gaan en als sinterklaas aan aan alle kinderen geeft dan krijg ik geld en dan kan ik weg met mijn broertjes en zusje naar spanje mischien mag ik wel zwarte piet worden grotjes stieven kom maar een online dat kan ik praten en hoe oud ben jij dan wel ? ik 10 en ik ga nooit naar school mag niet van mijn moeder kost geld zegt ze dan maar ja stuur wat terug aub
  [email protected] en zegt maar STieven

    /   Reply  / 
 4. alexandra

  beste stieven.

  Dit wist ik niet.Je hebt mij op msn dus als je wilt praten dan kan dat altijd.Ik ben zelf 17 jaar.Is er bij jou thuis niemand die je kan helpen.En waarom is er bij jou dan geen leerplichtambtenaar langs geweest?.Zijn er dan geen buren? En hoe oud zijn je broertjes en zusjes.Waar woon je precies.Ik hoop dat ik wat voor je doen kan.

    /   Reply  / 
 5. STIEVEN

  ha ha mijn zoon heeft hiet eem missemlijk makend bericht opgezet het is een vieze aandachtrekker en maak ons leven allemaal tot een hel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! we zijn rijk dus stieven heeft van niemand wat nodig . ja van mij een flink pak slaag die die nou ook gekregen heeft en ook nog vaker zal krijgen met zijn voeze smerige leugen we zijn perfecte ouders !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  met vriendelijke groet moeder van fantast Stieven

    /   Reply  / 
 6. De sint

  Wat hoor ik daar? Noemt de moeder van Stieven zijn zoon een vieze aandachtrekker???
  Ohoh! Dat is stout! Jij gaat in de zak mevrouwtje! Ik heb mijn pieten al naar jouw huis gestuurd! En het maakt niet uit of je al
  volwassen bent, je bent nooit te oud om inde zak te gaan!

    /   Reply  / 
 7. hiho

  sinterklaas is dood
  hij heeft jou bedrogen,
  hij bestaat niet meer
  alles is gelogen:D!

    /   Reply  / 
 8. peter brokelman

  ik ga al voor de tweede keer zwarte piet spelen en ik vindt het harstikke leuk om het te doen.
  ik kijk elke dag naar de club van sinter klaas.
  dat moet hun elk jaar weer doen ik vindt het reuze spannend altijd.
  ook als sinterklaas aan komt in nederland dan vindt ik het al spannend er gebeurd elk jaar wel wat.
  de groetjes van mij zwarte pieten en doe sinterklaas de groetjes van mij .
  peter brokelman heeft dit geschreven en komt uit overijssel.

    /   Reply  / 
 9. Eva Schrevelius

  Hallo,
  Ik ben lid geworden van de club van sinterklaas en kreeg een mooie button opgestuurd. Nu ben ik hem kwijt, en ik weet niet waar ik een nieuwe kan vragen. Weet iemand een email adres van de club?

  Groetjes van een hele grote fan van de Sint
  Eva.

    /   Reply  / 
 10. omar

  ik ga steedts als ded sint komt ga ik na de intocht dat vind ik leuk ik ga er nu weer na toe

  TOT DAN groeten omar

    /   Reply  / 
 11. omar

  iedereen op mijn school zegt dat de sint dood is maar dat is niet eens waar ik vind het niet leuk voor u en het is ook niet leuk voor mij ik vind het niet leuk echt niet en ik snap nie tdat zij dat zeggen want wie stuurt dan de cadeautjes ja als ik dat zeg tegen mij klasgenoten dan zeggen ze je vader en moeder kopen de kadootjes en als je slaapt dan stoppen zij de kadootjes in je schoen komt u bij mij langs op de plutostraat 18 te krommenie tot dan al u komt ik hoopt dat u komt als u niet komt dan vind ik dat jammer

  DOEI

    /   Reply  / 
 12. De sint

  Lieve omar,
  ik dood?
  je ziet toch dat ik leef en natuurlijk kom ik jou cadootjes brengen.

  liefs de sint

    /   Reply  / 
 13. de KERSTMAN

  Als de Sint jou geen cadeautje brengt, dan zal ik dat wel doen.

  De lieve Kerstman

    /   Reply  / 
 14. xx

  Took a ride to the end of the line
  Where no one ever goes.
  Ended up on a broken train with nobody I know.
  But the pain and the (longings) the same.
  Where the dying
  Now I’m lost and I’m screaming for help belong

  Relax, take it easy
  For there is nothing that we can do.
  Relax, take it easy
  Blame it on me or blame it on you.

  It’s as if I’m scared.
  It’s as if I’m terrified.
  It’s as if I scared.
  It’s as if I’m play with fire.
  Scared.
  It’s as if I’m terrified.
  Are you scared?
  Are we play with fire?

  Relax
  There is an answer to the darkest times.
  It’s clear we don’t understand but the last thing on my mind
  Is to leave you.
  I believe that we’re in this together.
  Don’t scream – there are so many roads left.

  Relax, take it easy
  For there is nothing that we can do.
  Relax, take it easy
  Blame it on me or blame it on you.

  Relax, take it easy
  For there is nothing that we can do.
  Relax, take it easy
  Blame it on me or blame it on you.

  Relax, take it easy
  For there is nothing that we can do.
  Relax, take it easy
  Blame it on me or blame it on you.

  Relax, take it easy
  For there is nothing that we can do.
  Relax, take it easy
  Blame it on me or blame it on you.

  It’s as if I’m scared.
  It’s as if I’m terrified.
  It’s as if I scared.
  It’s as if I’m play with fire.
  Scared.
  It’s as if I’m terrified.
  Are you scared?
  Are we play with fire?

  Relax !!
  Relax !!

    /   Reply  / 
 15. De sint

  Hee Omar! Ik ga nu de waarheid vertellen! SINTERKLAAS IS NEP!!!!!!!!!!!!!!!! Sinterklaas is al eeuwenlang geleden dood gegaan!
  Ik ben maar een meneer met een nepbaard in een sinterklaaspakje!

  MUWAHAHAHAHAHAHAAHAHAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 16. manasse

  hoi alemaal sinterklaas is egt hoor

    /   Reply  / 
  1. Santa Claus

   in je dromen ja

     /   Reply  / 
 17. Dennis

  Wat een stoute mensen hier! Hier zal sinterklaas niet blij mee zijn.. foei! Jullie krijgen allemaal de roe en moeten mee in de zak naar spanje!!

    /   Reply  / 
 18. Sam

  Jammer dat sommige mensen dit gebruiken om een ballon voor de kinderen lek te prikken.
  Ik heb een zoontje van 4 jaar welke gek is op De club van Sinterklaas en volgt het nu al 2 jaar. Vorig jaar heeft hij gevraagd of hij ook lid mocht worden en natuurlijk mag dat. Ook dit jaar zijn we weer lid geworden, maar evenals vorig jaar hebben wij geen button ontvangen en mijn zoontje begint het nu wel teleurstellend te vinden en ik trouwens ook.

  Ik hoop dat de button nog wordt opgestuurd.

  Ook wil ik nog even kwijt dat als kinderen zodanig beschadigd zijn dat zij zich hier voordoen als zowel kind als ouder, je op zoek moet naar hulp. Bijvoorbeeld de kindertelefoon, daar kun je al je woede en frustratie kwijt en zij kunnen je misschien adviseren als je met bepaalde problemen zit.

  Ik wens iedereen een fijne tijd toe en dat de lieve goede sint maar veel kinderen blij kan/mag maken.

  Met vriendelijke groet,
  S. van den Broek

    /   Reply  / 
 19. kerstman

  HEE SINTERKLAAS IS NIET AARDIG

    /   Reply  / 
 20. kerstman

  SITERKLAS WOU MIJ DDDOOOOOOODDD
  MAKEN MET EEN MES

    /   Reply  / 
 21. geheim

  steven ik vind je maar een zilig mannetje door eerst te doen alsof je zielig bent.
  dan daarna aandacht te trekken.
  en vervolgends doen als of je de moeder van jezelf bent en te zeggen dat je rijk bent.

  misschien is 1 van deze wel waar dan mijn punt wat ben je dan voor kneus om de andere 2 punten te zeggen.

  kortom je bent een zielige gast.

  en wat betreft sinterklaas ja die is dood, maar het gaat om een traditioneel kinderfeest die we in stand moeten houden.

  groeten een volwassen iemand

    /   Reply  / 
 22. SLGN

  ik snap het niet meer:S

    /   Reply  / 
 23. piet schurink

  SINTERKLAAS IS NEPPP .. DENK IKK XDDDDDDD

    /   Reply  / 
 24. Lelijk

  SINTERKLAAS IS NEP!!!
  HIJ IS OVERLEDEN IN HET JAAR 342 NA CHRISTUS.
  ER ZIJN MYTHE ROND GEGAAN EN HEBBEN SINTERKLAAS GEBRACHT TOT WAT HIJ NU WAS. HIJ HEEFT EEN HEEL ANDERE NAAM EN IS OORSPRONKELIJK EEN BISSCHOP IN TURKIJE.

  XXX KINDEREN DE SINT HOUD VAN IEDEREEN.

    /   Reply  / 
 25. Machdali

  Probeer die baard te trekken schurink dan kom je erachter toen ik deed bleef het vast zitten dus is wel echt

    /   Reply  / 
 26. Solkip

  leer spellen

    /   Reply  / 
 27. louise

  ikvinthetnietmeernormaalmeerikvintdatzenietonlinmoetekomeenikvinthetheeelergzielegvoorsinterklaasechtwaargroetjesvanlouiseendatkleinegemeenejongeirtantjogzegikbenwelliefecht?

    /   Reply  / 
 28. joelle

  sinterklaas je ben nep ik zweer jij bent nep

    /   Reply  / 
 29. galid

  ik wil hel grag de club van sinterklaas en de speelgoed dief kijk

    /   Reply  / 
 30. Geheim

  Heey allemaal de sint is nep het zijn je ouders die het doen ong als je 10 of 11 ofzow bent hoor je het wel ohja sinterklaas is eerst echt geweest en heeft voor de armen gezorgd maar nu zeggenze dat ie alleen cadotjes uideelt dus colclusie::: sinterklaas is hardstikke NEP NEP NEP NEP en nog eens NEP waarom denk je dat iedereen hier zegt dat de sint nep is??

    /   Reply  / 
  1. Santa Claus

   dat doe ik me kinderen niet aan

     /   Reply  / 
 31. Linda

  Is er hier echt niemand die een beetje volwassen kan doen en een normaal bericht kan plaatsen? Jullie moeten er rekening mee houden dat ook kinderen dit lezen. Hou hier dus AUB rekening mee!

    /   Reply  / 
  1. Adnil

   Nou troost je maar, want ook Sinterklaas kan niet lezen. Ik sta al jaren in zijn boek vermeld, maar omdat hij niet kan lezen word ik wel elke keer overgeslagen.

     /   Reply  / 
 32. SUWENKA

  JE BEND NEPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP GEKEN MENSEN NIEMAND GELOOFD IN JULIE

    /   Reply  / 
 33. gino pietermaai

  mattie die sinterklaas koopt altijd met crack G
  want hij is mijn faforiete crack G
  maarja hij heeft van mij die fiets gekocht zonder zadel.
  dus nu moet je die sinterklaas vragen aan sinterklaas vragen.
  mattie het is 10 keer zo goed als je het in die zak van sinterklaas doet noh!

  aaaahhhh ginooo

    /   Reply  / 
 34. Ferdi

  Eeey gino mattie fokt op nice dat jij hier ook zit FOHHHHHHHHHHHH
  die stinkerklaas Is fokt op echt mattie hij geeft mij altijd die crack zodat ik kan rolstoelen Noh ?
  Gino ik zie jou bij de nieuwjaars receptie bij de oude bok Noh ? neem die crack mee G !!!

  groetekes ferdi de rolstoel mattie crack lover

    /   Reply  / 
 35. jantje

  hee sinterklaas wat kijg ik det jaar voor cadeatje? groetjes jaantje

    /   Reply  / 
 36. ceesje

  hee sineterklaas waneer komt u weer naar nederland toe
  ik wil heeeel veel cadeutjes!

    /   Reply  / 
 37. Sinterklaas

  Lieve kinderen geloof niet wat die kinderen zeggen ik besta. geloof niet in die klets praatjes. ze zijn gewoon boos omdat ze niks in hu nschoen kregen omdat ze stout waren.

  Mvg De sint

    /   Reply  / 
 38. mick

  Hallo sinterklaas ik krijg altijd wat in mijn schoen.
  En als het sinterklaas is dan probeer ik altijd lief te doen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>