Fijn dat ze er weer zijn: De Keuringsdienst van Waarde

De afgelopen weken heb je al kunnen kijken naar herhalingen van De Keuringsdienst van Waarde. Maar de RVU is terug met wat nieuwe afleveringen. Bijvoorbeeld die van vanavond over gamba’s. Gamba’s zijn grote garnalen. Maar als dat zo is, wat zijn dan reuzegarnalen, tijgergarnalen, jumbogarnalen, cocktailgarnalen en scampi? De Keuringsdienst zoekt het gelukkig uit!

Dat natuurlijk op de geheel vertrouwde en eigenzinnige wijze. Aan de telefoon bij de klantenservice met de ogenschijnlijk simpele vragen. En in de fabriek, waar de producten worden voorbereid op wereldwijde distributie. Aan het einde van een aflevering van De Keuringsdienst van Waarde heb je zoveel geleerd!

Verderop dit seizoen ook aandacht voor peper, ijzer (in spinazie), asperges en de Hollandse maaltijd: boerenkool met worst.

Keuringsdienst van Waarde, 20.30 uur, RVU (NL3)

Zie ook:
- Keuringsdienst van Waarde legt consumentenbedrog ‘Ik Kies Bewust’ bloot
- Keuringsdienst van Waarde over mandarijntjes wint Zilveren Lepel
- Llink komt met zijn eigen Keuringsdienst van Waarde: Koopkracht

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fijn dat ze er weer zijn: De Keuringsdienst van Waarde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>