K3 krijgt eigen sitcom

De Nederlandse zenders kunnen weer azen op K3. De Belgisch/Nederlandse tienersensatie krijgt dit jaar namelijk een eigen sitcom. Dat verklapte Kristel op de Belgische radiozender MNM. “Het wordt een komische reeks voor jong en oud, iets als FC De Kampioenen.”

Ik kan me voorstellen dat er ook in Nederland bijzonder veel interesse voor is. Hier is K3 populairder dan in België. SBS 6 scoorde afgelopen najaar enorm met K2 Zoekt K3, al zou deze sitcom mogelijk ook uitermate interessant zijn voor de Tros. Aanstaande zondag neemt K3 even afscheid van de Nederlandse fans in Life4You, aangezien Karen met zwangerschapsverlof gaat.

Zie ook:
- Hysterie en drukte in docusoap K3 Weer Compleet
- Finale K2 Zoekt K3 extreem goed bekeken
- Nederlandse Josje wint K2 Zoekt K3

1 Reacties // Reageer

One thought on “K3 krijgt eigen sitcom

  1. Kayla

    Leuk mischien iets voor RTL & VTM?

    Of voor Disney Channel & Disney XD…ik hoop niet weer de TROS. :P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>