Kijkcijfers zaterdag: NL 1 wint vooravond, RTL 4 op primetime

Nederland 1 en RTL 4 domineren de kijkcijfer top 25 van de zaterdag. Nederland 1 heeft zijn zaakjes vooral in orde in de vooravond, waar Kassa dit jaar een topseizoen draait. Gisteren keken er 1,5 miljoen mensen naar het consumentenprogramma met Felix Meurders. Aansluitend trok Kinderen Geen Bezwaar nog eens 1,2 miljoen kijkers. Het NOS Journaal staat op 1 met 2,1 miljoen kijkers, maar dan neemt RTL 4 het stokje over.

My Name Is Michael blijft ver boven het miljoen scoren; gisteren kwam de show op 1,3 miljoen kijkers uit. Toch wordt het familieprogramma relatief laat uitgezonden; de jongste kijkers moeten via RTL Gemist inhalen.

Wat Vindt Nederland is inmiddels uitgegroeid tot de kijkcijferhit van de zaterdagavond. Waar de eerste serie afleveringen een kwakkelend begin kenden, werd de show opgepikt na de programmering achter Ushi & Dushi en Ik Hou van Holland. Nu scoort Jack Spijkerman op eigen kracht 1,5 miljoen kijkers op de latere avond. Had ik nooit verwacht.

Nederland 1 scoort overigens zwaar ondermaats met Van Zon op Zaterdag van de Vara, waar gisteren slechts 750 duizend mensen naar keken. Veel te weinig voor zo’n duur programma op de zaterdag. Anita Witzier deed 1,3 miljoen kijkers met De Leukste Jaren.

Zie ook:
- Donerend Nederland kijkt massaal Nederland 1
- De Leukste Jaren scoort direct goed

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: NL 1 wint vooravond, RTL 4 op primetime

 1. Tom

  Wat vindt Nederland is gewoon een leuk programma.

    /   Reply  / 
 2. Bernie

  Inderdaad het blijft opvallend dat Jack vorig seizoen met een lead-in van 2,2 miljoen kijkers amper een miljoen scoort, en dit seizoen ineens op eigen kracht elke aflevering bijna 1,5 miljoen kijkers trekt. Ik vind het erg leuk voor Jack!

    /   Reply  / 
 3. Martijn

  Wat vindt Nederland is met de aflevering gegroeid en is nu zo leuk dat ik geen aflevering meer wil missen.

    /   Reply  / 
 4. Laila

  Geld voor mij ook, ik mis geen aflevering meer, vind het echt hele leuke en gezellige tv voor de zaterdagavond!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>