Perspresentaties X Factor en TV Kantine; live tweets

Het is vandaag een grote promotiedag voor RTL. Aanstaande vrijdag beginnen de liveshows van X Factor en het tweede seizoen van De TV Kantine, beide programma’s worden vandaag officieel gepresenteerd aan de pers. Zappen.blog.nl is er uiteraard bij. Verderop deze week kun je weer filmpjes en blogberichten verwachten, vandaag al live tweets vanaf de presentatie.

Om 11.30 uur begint de presentatie van De TV Kantine. Vanaf 13.30 uur worden de kandidaten uit de liveshows van X Factor voorgesteld door hun coaches en presentatieduo Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.

Gisteren kon je overigens in DWDD al flink wat voorproefjes zien van De TV Kantine. En gisteren kwam ook naar buiten dat meidengroep Fierce door alle media-aandacht flink onder druk staat.

Via mijn persoonlijke Twitter-account houd ik je live op de hoogte van alle gebeurtenissen. Overigens kun je jezelf ook abonneren op de headlines van Zappen.blog.nl op dit Twitter-account.

Zie ook:
- X Factor: Gordon overweegt diskwalificatie Fierce
- X Factor 2010: Deze 12 gaan naar de liveshows
- Gastrollen De Leeuw en Van Nieuwkerk in De TV Kantine
- Yvon Jaspers en Jeroen van Koningsbrugge in TV Kantine

1 Reacties // Reageer

One thought on “Perspresentaties X Factor en TV Kantine; live tweets

  1. Martijn

    Ga je tweets zeker weer volgen!
    Benieuwd of koffietijd bij het laatste deel ook nog even schakelt naar deze presentatie. Zou wel lekker actueel zijn

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>