Kijkcijfers zondag: Herhalingen op Nederland 1 scoren

Een aantal programma’s profiteert flink van een tweede kans bij de kijker. Nederland 1 heeft zondag zijn primetime programmering ingeruimd voor wat herhalingen en weet daarmee flink te scoren in de dagelijkse top 25 van Stichting Kijkonderzoek. Tussen Kunst & Kitsch is zelfs de winnaar op primetime met 1,2 miljoen kijkers, een score die Het Mooiste Meisje van de Klas aansluitend weet vast te houden. Een nieuwe aflevering van Andere Tijden Sport trekt op de latere avond 994 duizend kijkers.

SBS 6 opent de avond met De Smaakpolitie, waar 823 duizend kijkers op afstemmen. Het nieuwe Overtreders is bij de tweede aflevering goed voor 909 duizend kijkers. De zender komt boven het miljoen uit met Hart van Nederland.

RTL 4 zendt de familiefilm The Chronicles of Spiderwick uit en boeit daarmee 634 duizend kijkers. De herhaling van Holland’s Got Talent van afgelopen vrijdag noteert 635 duizend kijkers.

De laatste aflevering Van God Los op Nederland 3 is goed voor 352 duizend kijkers. De Klusjesmannen van BNN trekt 315 duizend kijkers en een speciale Yolanthe op 3 voor het goede doel weet 296 duizend liefhebbers te trekken.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Tour de France flink in trek
- Kijkcijfers vrijdag: Sterke start Holland’s Got Talent
- Kijkcijfers zondag: Bijna miljoen kijkers Overtreders

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers zondag: Herhalingen op Nederland 1 scoren

  1. Laurens

    Veel kijkers voor de herhaling van HGT op de late avond!’
    Misschien hadden ze het beter nog om 8 uur kunnen zetten.

    Wat me toch wel opvalt is dat SBS de betere films krijgt. Afgezien van het feit dat ze veel herhalen, hebben zij de leukste films!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>