Will Koopman maakt dramaserie over Haarlemse mannen

Will Koopman begint volgend voorjaar aan de opnames van een nieuwe dramaserie. Deze krijgt het sfeertje van Gooische Vrouwen, maar kent een heel andere setting. Een serie met dezelfde sfeer, stond al lang op het verlanglijstje van de regisseuse. De nog titelloze serie gaat over vier verschillende mannen met allerlei (relationele) problemen die opeens met elkaar samen in één huis in Haarlem belanden.

Will Koopman in het Radio 1-programma De Perstribune: “De sfeer lijkt een beetje op Gooische Vrouwen, maar de personages zijn andere types. Er zit bijvoorbeeld een ‘goeierd’ bij, maar ook een ‘trieste man’ en ‘een hunk’.”

Het is nog niet bekend welke omroep of zender met de serie aan de slag gaat. Koopman is momenteel druk met de opnames van Hart tegen Hard, een nieuwe Net 5-serie met Elise Schaap en Dragan Bakema.

Zie ook:
- Dragan Bakema hoofdrol Net 5-serie Hart tegen Hard
- Talpa Fictie maakt politieserie Hart tegen Hard voor Net 5

1 Reacties // Reageer

One thought on “Will Koopman maakt dramaserie over Haarlemse mannen

  1. M Zifter

    Nou dat is dan frapant net nu er een Muggenplaag op komst is!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Talpa ontwikkelt drama voor RTL over gescheiden mannen | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>