Kijkcijfers zondag: Recordscore So You Think You Can Dance

Met ruim een miljoen kijkers is de finale van So You Think You Can Dance de best bekeken finale ooit. De vierde winnaar van het programma is Nina, die favoriet was bij zowel jury als publiek. De ontknoping van het RTL 5-programma trok zo’n 50 duizend kijkers meer dan vorig jaar, blijkt uit gegevens van Stichting Kijkonderzoek.

So You Think You Can Dance was echter niet de primetime winnaar. Het programma legde het af tegen Nederland 1 en grote delen van RTL 4.

Nederland 1 begon de avond met 2,9 miljoen kijkers van Studio Sport Eredivisie. Naar het NOS Journaal keken 2,5 miljoen mensen, De Reünie begon zodoende met 2,2 miljoen kijkers. Bij De TV Show met Ivo Niehe bleven er 1,7 miljoen kijkers over, Studio Voetbal was op de late avond goed voor 1,1 miljoen kijkers.

Life4You bleef weer onder het miljoen, naar het RTL 4-programma keken 862 duizend kijkers. Obese kwam uit op 865 duizend kijkers terwijl Miljoenenjacht uitkwam op 1,6 miljoen kijkers.

De scores op SBS 6 vielen wat tegen. Overtreders opende de avond op 736 duizend kijkers maar de aflevering van Peter R. de Vries Misdaadverslaggever kwam niet verder dan 857 duizend kijkers.

Op Nederland 3 was 3 Op Reis de topscorer met 732 duizend kijkers. De herhaling van Van God Los kwam uit op 313 duizend kijkers. Het nieuwe programma PS Tot Volgend Jaar begint op een deplorabele 147 duizend kijkers, de laatste Mag Ik U Kussen scoort 288 duizend kijkers. Spuiten & Slikken sluit het seizoen af op 306 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Prima start Let’s Get Married
- Kijkcijfers vrijdag: Van der Vorst Ziet Sterren sluit op record
- Kijkcijfers zondag: Score De Reünie spurt omhoog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>