Kijkcijfers vrijdag: RTL met X Factor weer boven miljoen

Met talentenjachten heeft RTL 4 maandenlang de vrijdagavond gedomineerd. De afgelopen weken zijn films uitgezonden, gisteren kwam de compilatieshow Het Beste van X Factor Worldwide op de buis. Met succes, er keken meteen weer meer dan 1 miljoen mensen naar de zender. RTL 4 was daarmee op primetime de best bekeken zender. Tour du Jour profiteerde eveneens, de talkshow trok 700 duizend kijkers. De grote cliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden trok 1,3 miljoen kijkers, eindigde daarmee achter het NOS Journaal.

Nederland 1 deed het behoorlijk goed met De Avondetappe, gisteren goed voor opnieuw 1 miljoen kijkers. Maar ook Politie Antwerpen blijft sterk scoren met 919 duizend kijkers. Het Muziekfeest op het Plein charmeerde 699 duizend kijkers.

Op SBS 6 was de film Herbie Fully Loaded te zien, daar keken 611 duizend mensen naar.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Finale EK Voetbal trekt 5 miljoen kijkers
- Kijkcijfers zaterdag: Matige start satireshow Rob Kamphues
- Kijkcijfers vrijdag: VI Oranje met Gullit blijft onder miljoen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kijkcijfers vrijdag: RTL met X Factor weer boven miljoen

  1. Stefan

    Met deze cijfers in de zomer moet er toch wel draagvlak zijn voor een nieuw gerestyled seizoen van X-Factor.

      /   Reply  / 
  2. Zayn

    Mag een iets hogere snelheid in X Factor zitten, maar heb genoten. Vind de UK-fragmenten het leukste moet ik zeggen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>