Kijkcijfers zondag: 755.000 kijkers special Zomergasten

Was het één grote zelffelicitatie van drie uur lang of een uniek inkijkje achter de schermen bij Zomergasten? Dat is de vraag over Volgende Fragment, de special die gisteren is uitgezonden in aanloop naar het 25ste seizoen van het VPRO-programma. Hoe dan ook; met 755 duizend kijkers doet de score niet onder voor een gemiddelde Zomergasten-aflevering van de afgelopen jaren. Het programma bezet de 11de plaats in de dagelijkse top 25 van Stichting Kijkonderzoek. Sport domineert de lijst.

De Tour de France trekt op zijn hoogtepunt gemiddeld 1,7 miljoen kijkers terwijl Studio Sportzomer ‘s avonds laat door 1,1 miljoen kijkers wordt gezien. Nederland 1 zit sowieso stevig in het zadel met een herhaling van De Reünie (1,1 miljoen kijkers. Een speciale TV Show over de Olympische Spelen moet genoegen nemen met 850 duizend kijkers.

Op Nederland 3 blijft Ranking the Stars de grote trekker, er stemmen 699 duizend kijkers af op de panelshow met Paul de Leeuw. Ook de Beste Zangers van Nederland Unplugged scoort hoog: 526 duizend kijkers.

De RTL 4-kijker komt zondag uit bij de film Tooth Fairy goed voor 591 duizend kijkers. Op SBS 6 zijn Wegmisbruikers en Da’s Je Goed Recht goed voor elk dik 600 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Meer kijkers Stabilo Spellingstrijd
- Kijkcijfers vrijdag: Studio Sportzomer blijft winnen van Tour du Jour
- Kijkcijfers: Nieuwe zondagavond Nederland 3 slaat aan

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kijkcijfers zondag: 755.000 kijkers special Zomergasten

  1. Pingback: Kijkcijfers vrijdag: Veel bekijks Got Talent Worldwide | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>