Kijkcijfers vrijdag: Veel bekijks Got Talent Worldwide

Het is RTL 4 wederom gelukt boven het miljoen uit te komen met een compilatie van talentenshows. Dit keer was het de beurt aan Got Talent. Naar verschillende fragmenten uit heel de wereld keken 1,2 miljoen kijkers, zo’n 200 duizend meer dan de afgelopen weken naar de X Factor-compilaties keken. Alleen het NOS Journaal trok meer kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Op datzelfde moment zond RTL 4 Ik Kom Bij Je Eten uit, goed voor 569 duizend kijkers.

Nederland 1 deed het goed met Politie Antwerpen, dat zelfs boven de miljoen kijkers uitkwam. Het Gevoel van de Vierdaagse trok in de vooravond al 939 duizend kijkers. Het Megapiratenfeest kwam uit op 748 duizend kijkers. Mart Smeets sloot de avond af met 818 duizend kijkers voor De Avondetappe.

Op SBS 6 was de film Con Air te zien, maar daar keken slechts 393 duizend mensen naar.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 755.000 kijkers special Zomergasten
- Kijkcijfers zaterdag: Meer kijkers Stabilo Spellingstrijd
- Kijkcijfers vrijdag: Studio Sportzomer blijft winnen van Tour du Jour

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers vrijdag: Veel bekijks Got Talent Worldwide

  1. Bart

    Nederland is nog steeds gek op talentenjachten, dat blijkt wel weer. Ik kan niet wachten op het nieuwe seizoen van The Voice en in het voorjaar een nieuw seizoen van X-Factor!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Kijkcijfers zaterdag: Zonde van de Week flopt nog dieper | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>