Miss Montreal wil presenteren; wie hapt toe?

Miss Montreal heeft tv-ambities. Ze is al geregeld te zien bij de Vara in programma’s als De Wereld Draait Door en De Beste Singer/Songwriter van Nederland. Maar Sanne Hans, zoals de frontvrouw van Miss Montreal eigenlijk heet, zou best een eigen programma willen dragen. “En volgens mij vinden mensen me ook wel grappig om te zien”, vertelt ze in Het Parool. Dat ze stottert, ziet Hans niet als bezwaar. “Het is mijn handelsmerk. Vroeger vond ik het kut, maar nu werkt het in mijn voordeel.”

Met name haar zelfspot charmeert kijkers. “Omdat ik de ene grap na de andere maakte, want dat doe ik als ik zenuwachtig ben, vond iedereen me sympathiek.”

Grote vraag is natuurlijk wie Sanne Hans een kans geeft. Gezien haar achtergrond als artiest lijkt een muziekprogramma voor de hand te liggen. Dan kom je al snel uit bij de Tros, of de Vara moet nog een programma in die richting ontwikkelen…

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Miss Montreal wil presenteren; wie hapt toe?

 1. Joran

  Laatst las ik het bericht dat Esther Duller een muziek programma gaat maken waarin RTL geintresseerd in is. Misschien mooie job voor Sanne?

  Zie bericht:
  http://www.mediacourant.nl/?p=132329

    /   Reply  / 
 2. drama queen

  Ze kan het beter bij haar eenvoudige liedjes houden, presenteren is een vak apart!

    /   Reply  / 
 3. Bob

  Sanne Hans presenteert Zomergasten..

    /   Reply  / 
 4. John D.

  Met alle respect, maar soms moet je ook wel een beetje zelfinzicht hebben. Iets wat Sanne Hans duidelijk mist als ze daadwerkelijk denkt geschikt te zijn voor het presenteren van een programma. En ja dat komt omdat ze stottert

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>