Kijkcijfers zaterdag: Your Face Sounds Familiar hit

Winston Gerschtanowitz lijkt een hit in handen te hebben met Your Face Sounds Familiar. De sterren-soundmixshow is gisteren door 1,4 miljoen mensen gezien. Alleen het NOS Journaal trok gisteren meer kijkers, in zijn tijdslot was Your Face Sounds Familiar het best bekeken programma op zaterdagavond. Het gaat vooralsnog om een eenmalige editie mede mogelijk gemaakt door het goede doel Mamas, al zullen deze cijfers bij de evaluatie aansporen tot een vervolg. Charly Luske won overigens de show met zijn interpretatie van Adele.

Winston versloeg ook Theo Maassen.

Van de cabaretier is voor het eerst de voorstelling Met Alle Respect getoond. Op Nederland 1 stemden hier 1,2 miljoen mensen op af. Die score ligt wel iets hoger dan wat Nederland 1 normaal op een zaterdag presteert.

Op Nederland 1 was op de late avond de documentaire Paul – de Entertainer te zien. Niet minder dan 820 duizend mensen keken naar het moeilijke jaar waar Paul de Leeuw door heen moest.

RTL 7 doet deze dagen goede zaken met het WK Darts. Al een aantal dagen komt de zender in de kijkcijfer top 25 van Stichting Kijkonderzoek voor, gisteren zelfs op plek 15 met 744 duizend kijkers. RTL 7 heeft de ambitie om darts weer groot te maken in Nederland en dat lijkt ze heel goed af te gaan.

SBS 6 zond de film King Arthur uit, maar kwam daarmee niet in de top 25 voor. Er keken 437 duizend mensen. Hart van Nederland trok 640 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Meer bekijks The Voice Kids
- Kijkcijfers zondag: Licht verlies Divorce en Ontvoerd
- Kijkcijfers zaterdag: NOS Journaal passeert Linda de Mol

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers zaterdag: Your Face Sounds Familiar hit

  1. Dennis

    Off topic: RIP Arend Langenberg.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>