BNN komt ‘op veler verzoek’ met De Lama’s in zomerstop

Het zomerseizoen is vorige week al een beetje begonnen, met de terugkeer van Knevel + Van den Brink. Vanavond barst de zomerprogrammering flink los, nu de vooravonden van Nederland 3 en RTL 5 op de schop gaan. Nederland 3 gaat voorlopig vooruit met herhalingen van Dunya & Desie, De Lama’s en Toren C. Op RTL 5 gaat Take Me Out nog eens op herhaling, samen met Flodder en de Amerikaanse Dating in the Dark.

BNN en Nederland 3 zeggen De Lama’s te herhalen op veler verzoek. “Want De Lama’s zijn nog altijd mateloos populair; het YouTube-kanaal wordt nog steeds druk bezocht en op Uitzending Gemist staat de show al jaren in de Top 10 van meest opgevraagde programma’s.” BNN-voorzitter en presentatir Patrick Lodiers: “Heel vaak vragen mensen mij: ‘wanneer komen De Lama’s terug? Heerlijk om nu te kunnen zeggen: ‘deze zomer!’. Daily Lama’s!”

Dunya & Desie, 18.55 uur, NTR (NL3)
De Lama’s, 19.30 uur, BNN (NL3)
Toren C, 20.10 uur, VPRO (NL3)
Flodder, 18.00 uur, RTL 5
Take Me Out, 18.30 uur, RTL 5
Dating in the Dark, 19.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- ‘Pauw & Witteman en Vandaag de Dag hele jaar op tv’
- Knevel + Van den Brink wordt Knevel òf Van den Brink

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “BNN komt ‘op veler verzoek’ met De Lama’s in zomerstop

 1. Jeroen

  Bovenstaand zegt genoeg.. BNN, de kijkers willen de Lama’s terug!

    /   Reply  / 
 2. Onno

  Wel jammer, dat het na enkele afleveringen niet meer mogelijk is om de Lama’s in het buitenland te bekijken, vanwege een geo ip block?
  Waarom…?

    /   Reply  / 
 3. John

  Per ongeluk TV aan laten staan na Tourjournaal, De Lama’s, heb er wel eens van gehoord, maar wist niet dat dit een belediging is voor de kijker.
  Als de presentatoren zichzelf even terug zouden kijken, begrijpen ze wel dat een bezoek aan de huisarts op zijn plaats is.
  Gelukkig is er geen kijk en luistergeld meer, al hoewel de belasting betaler betaalt deze onzin.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>