Jan Kooijman niet in tv-serie Verliefd op Ibiza

De bioscoophit Verliefd op Ibiza krijgt definitief een tv-serie, maar niet alle hoofdrolspelers uit de film zijn ook te zien op de beeldbuis. Jan Kooijman laat aan deze blog weten niet mee te doen aan de tv-serie. Dat terwijl de film mede veelbesproken was vanwege Jans billen. Dit weekend dook het bericht op dat SBS 6 aan de haal gaat met Verliefd op Ibiza, maar de zender wil dit niet bevestigen.

Mocht Verliefd op Ibiza inderdaad bij SBS 6 te zien zijn, dan zou dat wel verklaren waarom RTL-gezicht Jan Kooijman en mogelijk ook GTST-soapies Gigi Ravelli en Marly van der Velden niet in de serie te zien zijn.

Overigens krijgt Verliefd op Ibiza ook een vervolg op het witte doek: de Toscaanse Bruiloft. Hiervoor zijn onder andere Jan Kooijman en Lieke van Lexmond vastgelegd.

Zie ook:
- Willeke van Ammelrooy gepolst voor serie Verliefd op Ibiza

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Jan Kooijman niet in tv-serie Verliefd op Ibiza

 1. Mark

  Toscaanse Bruiloft is geen vervolg hoor. Een apart verhaal met andere personages.

    /   Reply  / 
 2. Nick

  Alsof grote sterren als Simone Kleinsma wel aan deze serie mee gaan werken… Overigens vond ik de film ZO slecht. Wat een baggerkwaliteit.

    /   Reply  / 
 3. gtstfites

  Ik weet niet of dit goede kijkcijfers krijgt. Is meer een serie voor Nederland 3, RTL 5 of NET 5.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>