Kijkcijfers vrijdag: 2,1 miljoen kijkers homohuwelijk GTST

Het eerste gay huwelijk in Goede Tijden Slechte Tijden heeft flink wat belangstelling getrokken. Vrijdag kijken er meer dan 2,1 miljoen mensen naar de RTL-soap, meer dan in de afgelopen weken op vrijdag. GTST komt zelfs nipt boven The Voice Kids uit, maar moet het nog wel afleggen tegen het Acht Uur Journaal. GTST is sinds de verhuizing van DWDD niet meer boven het NOS Journaal uitgekomen.

The Voice Kids trekt 2,1 miljoen kijkers, RTL Late Night komt uit op 1,4 miljoen kijkers.

Op Nederland 1 scoort Witse 1,3 miljoen kijkers. Bij Vermist neemt de schare kijkers toe tot 1,4 miljoen, Kanniewaarzijn trekt 1,2 miljoen kijkers. Knevel + Van den Brink komen uit op 864 duizend kijkers. Op Nederland 2 wordt de ontknoping van De Slimste Mens door 1,4 miljoen mensen gezien.

SBS 6 is prime-time geen partij. In de vooravond trekt Utopia nog 966 duizend kijkers, de film The Librarian komt niet verder dan 350 duizend kijkers. Deze staat niet in de top 25 van Stichting Kijkonderzoek.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 3,4 miljoen kijkers Studio Sport Eredivisie
- Kijkcijfers zaterdag: Fors verlies voor De TV Kantine
- Kijkcijfers vrijdag: 1,4 miljoen kijkers RTL Late Night

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kijkcijfers vrijdag: 2,1 miljoen kijkers homohuwelijk GTST

 1. Vinn

  De vorige keer dat Utopia onder het miljoen zat, was dat nog te verklaren wegens voetbal, maar nu kan ik geen rede bedenken.
  Ik denk wel dat het bij gaat trekken als het meer gelijk gaat lopen vanaf volgende week.
  Al zouden ze de stemming best via een liveshow mogen doen. Dit kan best wekeljjks. De ene week bepaald de kijker wie Utopia in mag, de andere week stemmen de bewoners wie er uit moet, de week erna wordt er bekened wie er uit moet en wie erin gaat alleen voor de week daarna kan ik even niks bedenken.
  Sbs kan best een succesvol programma gebruiken om 20.30! Bridget kan het mooi presenteren!

    /   Reply  / 
  1. Jaap

   Utopia heeft gisteren net zoveel kijkers verloren als het RTL Nieuws van half 8, wat dat betreft best begrijpelijk.
   Die liveshow ben ik het helemaal mee eens, Utopia is een succes dus de liveshow zal veel ook aanspreken, plús dat SBS er maar al te graag een succesvol primetime programma bij wil hebben.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>