Kijkcijfers: Typisch & Zaterdagavondjurk boven miljoen

De nieuwe zaterdagavondshows van RTL 4 zijn boven het miljoen geopend. Typisch Carlo & Irene trekt 1,1 miljoen kijkers terwijl Zaterdagavondjurk uitkomt op 1,2 miljoen kijkers. Tussendoor wordt Weet Ik Veel? uitgezonden, dat met 1,4 miljoen kijkers zijn laagste score tot nu toe noteert.

Weet Ik Veel? verslaat daarmee Bananasplit (1 miljoen) en De Kwis (1,2 miljoen) maar moet ik Vertrek voor zich dulden. Naar de Tros-serie kijken zaterdagavond bijna 1,5 miljoen mensen, blijkt uit de meting van Stichting Kijkonderzoek.

SBS 6 komt opnieuw boven het miljoen uit met Sterren Springen. Naar de tweede show, die wegens productionele redenen niet live is, kijken 1,1 miljoen mensen. Het Kluizenspel is aansluitend goed voor 496 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Flikken Maastricht weer met gemak op 1
- Kijkcijfers zondag: TV Show verrassende winnaar
- Kijkcijfers zaterdag: SBS 6 derde met Sterren Springen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kijkcijfers: Typisch & Zaterdagavondjurk boven miljoen

 1. Telekids

  Je krijgt toch medelijden met Irene Moors,een vrouw van bijna
  vijftig die zichzelf voor de poen zo kan verlagen tot dit
  kleuterniveau.

    /   Reply  / 
 2. Bart

  Heerlijk nieuw programma van carlo en irene! :)

    /   Reply  / 
 3. Martijn

  Dus een vrouw van bijna vijftig mag geen plezier maken volgens jou?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>