Kijkcijfers: Moordvrouw eindigt seizoen boven 2 miljoen

De laatste aflevering van Moordvrouw is geëindigd op 2 miljoen kijkers. Het is daarmee de best bekeken aflevering van deze derde reeks. Op Twitter heeft Wendy van Dijk inmiddels wereldkundig gemaakt dat Moordvrouw ook in 2015 op de buis komt. RTL 4 weet ook met Divorce weer boven de grens van 2 miljoen uit te komen.

De zender last op primetime Nederland 1 ruim achter zich. Rapport voor mijn Ouders trekt 1,4 miljoen kijkers terwijl het nieuwe seizoen Eén Tegen 100 aftrapt met 1,6 miljoen kijkers.

Op SBS 6 gaat het nieuwe Boeven uit de Bouw van start met 696 duizend kijkers. De teller loopt bij Oplichters in het Buitenland op tot 833 duizend kijkers.

RTL 5 wordt uit zijn lijden verlost met de laatste aflevering van The Hit, waar 98 duizend mensen op afstemmen. Vanaf volgende week neemt Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit het stokje over op de zondagavond.

In de vooravond is het feest op Nederland 1. De mogelijke ontknoping van het seizoen Eredivisie Voetbal trekt 3,1 miljoen mensen naar de NOS. Studio Sport Eredivisie voert daarmee ruim het dagelijkse klassement van Stichting Kijkonderzoek aan.

Zie ook:
- Kijkcijfers: Typisch & Zaterdagavondjurk boven miljoen
- Kijkcijfers vrijdag: Flikken Maastricht weer met gemak op 1
- Kijkcijfers zondag: TV Show verrassende winnaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>