Kijkcijfers vrijdag: 1,5 miljoen kijkers finale Everybody Dance Now

De ontknoping van Everybody Dance Now heeft 1,5 miljoen kijkers naar RTL 4 getrokken. Het is daarmee de best bekeken uitzending van dit tweede seizoen. Verrassend genoeg wint er niet een tienertalent, maar het zijn The Daddy’s die er met de winst vandoor gaan. Everybody Dance Now legt het wel af tegen Flikken Maastricht, dat 1,8 miljoen kijkers trekt.

Na Flikken Maastricht trekt het debuut van Peter R. over de Grens 993 duizend kijkers. Oorlogsgeheimen is op Nederland 1 goed voor 621 duizend kijkers, meldt Stichting Kijkonderzoek.

Op SBS 6 rut Andy & Melisa op. De beoogde laatste aflevering met het huwelijksaanzoek trekt 713 duizend kijkers. SBS 6 heeft besloten de soap te verlengen, dus het olijke duo is nog even te zien op de vrijdagavond. Overigens trekt de finale van Wie Trouwt Mijn Zoon 694 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers: Moordvrouw eindigt seizoen boven 2 miljoen
- Kijkcijfers: Typisch & Zaterdagavondjurk boven miljoen
- Kijkcijfers vrijdag: Flikken Maastricht weer met gemak op 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>