Kijkcijfers vrijdag: 769 duizend kijkers Got Talent Worldwide

Nu Puur Geluk is afgelopen programmeert RTL 4 op vrijdagavond de compilatieshow Het Beste van Got Talent Worldwide. Vrijdag kijken er 769 duizend mensen naar de show, goed voor een zesde plek in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek. Primetime moet RTL 4 alleen De Slimste Mens (1,2 miljoen) op NPO2 en Flikken Maastricht (890 duizend) op NPO1 voor laten gaan, terwijl Got Talent wel weer meer kijkers trekt dan het Muziekfeest op het Plein (751 duizend).

SBS 6 warmt op voor MI5 en zendt Mission Impossible 3 uit. Naar die blockbuster kijken 423 duizend mensen.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 1,9 miljoen kijkers Tour de France
- Kijkcijfers zaterdag: Beste Zangers sluit af boven miljoen
- Kijkcijfers vrijdag: Bijna miljoen kijkers Puur Geluk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>