Kijkcijfers zondag: 330 duizend kijkers Serious Request

Met 2,5 miljoen euro opgehaald maakt Serious Request 2015 een prima begin dit weekend. En ook op televisie is het evenement te volgen, bijvoorbeeld via de dagelijkse updates op NPO3. Zondagavond zitten er 330 duizend kijkers voor de buis om naar Sophie Hilbrand en Tim Hofman te kijken, die het programma presenteren. Serious Request behaalt daarmee net geen plekje in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek.

Op primetime is NPO1 de grote winnaar. De Reünie trekt bijna 1,9 miljoen kijkers terwijl de TV Show uitkomt op dik 1,6 miljoen kijkers.

RTL 4 doet goede zaken met de herhaling van zijn nieuwjaarssprookjes. Sneeuwwitje en de Zeven Kleine Mensen trekt 994 duizend kijkers terwijl Assepoester, een Modern Sprookje uitkomt op 051 duizend kijkers. Op nieuwjaarsdag is een nieuwe editie te zien.

SBS 6 trekt 502 duizend kijkers met de Gevaarlijkste Wegen van Nederland terwijl de laatste Graf Zonder Naam 733 duizend kijkers trekt.

Op RTL 7 trekt het WK Darts tot 441 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Verhuizing Groot Dictee kost kijkers
- Kijkcijfers vrijdag: Veel kijkers film Toen Was Geluk Heel Gewoon
- Kijkcijfers zondag: 1,6 miljoen kijkers Skyfall

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers zondag: 330 duizend kijkers Serious Request

  1. Tim

    Wat een vreselijke gast is die Tim Hofman. Hij probeert werkelijk over ieders rug te scoren met foute ‘grappen’. Niet 1 keer om te lachen. Weg met die gozer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>