Kijkcijfers vrijdag: 780 duizend kijkers Home Alone 2

Het is traditie van RTL 4 om rond de Kerstdagen de Home Alone-films uit te zenden. Toch lijkt die traditie wat sleets te worden, getuige de kijkcijfers. Naar het Home Alone-avontuur in New York kijken namelijk 780 duizend kijkers, goed voor een 7de plek in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek. NPO1 verslaat RTL 4 met zijn kerstprogrammering.

Daar is Hello Goodbye te zien, waar 1 miljoen mensen naar kijken. De registratie van André Rieu op het Vrijthof 2015 trekt zelfs 1,5 miljoen kijkers, en prijkt daarmee bovenaan de dag top 25. De kersttoespraak van Willem-Alexander is eerder op de dag goed voor 1,6 miljoen kijkers, maar vanwege de korte duur krijgt deze geen notering als volwaardig programma in de top 25.

SBS 6 zet de film Santa Clause 2 in en charmeert daarmee 584 duizend kijkers. Op NPO2 trekt De Slimste Mens 712 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kerstspecial All You Need Is Love tikt bijna 3 miljoen aan
- Kijkcijfers zondag: 330 duizend kijkers Serious Request
- Kijkcijfers zaterdag: Verhuizing Groot Dictee kost kijkers
- Kijkcijfers vrijdag: Veel kijkers film Toen Was Geluk Heel Gewoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>