Kijkcijfers zaterdag: NPO1 grote winnaar met André van Duin

Op Tweede Kerstdag stonden de meeste televisies op NPO1 afgestemd. De zes best bekeken titels van de zaterdag zijn te herleiden aan het vlaggenschip van de publieke omroep. De theatershow van André van Duin gaat aan kop met bijna 1,7 miljoen kijkers, daarna volgt Kerst met Nick & Simon, goed voor 1 miljoen kijkers. Ook het circus van Monte Carlo trekt veel belangstelling.

De kerstspecial van Paul de Leeuw en Kun Je Het Al Zien? staat op een vijfde plek met 883 duizend kijkers, Vive la Frans is in de vooravond goed voor 777 duizend kijkers.

Op NPO3 doet de eerste uitzending van Top 2000 a GoGo het heel goed met 713 duizend kijkers.

RTL 4 zet Home Alone 3 in en trekt daarmee 546 duizend kijkers. Op NPO3 trekt de film De Hel van ’63 498 duizend kijkers, SBS 6 kiest voor de film Midden in de Winternacht. Met 211 duizend kijkers is dit te weinig voor de top 25 zoals samengesteld door Stichting Kijkonderzoek.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: 780 duizend kijkers Home Alone 2
- Kerstspecial All You Need Is Love tikt bijna 3 miljoen aan
- Kijkcijfers zondag: 330 duizend kijkers Serious Request
- Kijkcijfers zaterdag: Verhuizing Groot Dictee kost kijkers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>