Monsterscore oudejaarsconference Herman Finkers

Meer dan 3 miljoen Nederlanders hebben 2015 uitgeluid met de oudejaarsconference van Herman Finkers. Niet alleen staat de cabaretier daarmee glansrijk op 1 in de kijkcijfer top 25 van 31 december, Herman trekt ook nog eens veel meer kijkers dan dat Youp van ’t Hek, Theo Maassen, Guido Weijers, Erik van Muiswinkel en talloze andere voorgangers. Zij scoren doorgaans 1,5 tot 2,4 miljoen kijkers met hun voorstelling.

Zo kan het ook gebeuren dat NPO1 de meeste kijkers om middernacht heeft. Het Nationaal Aftelmoment met Art Rooijakkers wordt gezien door 2,8 miljoen mensen volgens Stichting Kijkonderzoek. NPO1 trekt eerder op de avond 1,2 miljoen kijkers met De TV Show en 1,7 miljoen kijkers met De TV Draait Door.

RTL 4 begint de primetime avond met RTL Late Night en trekt daarmee 933 duizend kijkers. Om 22.00 uur neemt Linda de Mol het stokje over met Ik Hou van Holland, goed voor bijna 2 miljoen kijkers. Na middernacht is de bloopertape van de panelshow te zien, goed voor nog eens 1,5 miljoen kijkers.

SBS 6 trekt dit jaar weinig kijkers. De 25 komt niet verder dan 383 duizend kijkers, Lachend het Jaar Uit blijft steken op 272 duizend kijkers en de Staatsloterij Oudejaarstrekking is even voor middernacht goed voor 465 duizend kijkers, ondanks de talloze reclamespotjes de afgelopen maand.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 3,4 miljoen kijkers Boer Zoekt Vrouw
- Kijkcijfers zaterdag: NPO1 grote winnaar met André van Duin
- Kijkcijfers vrijdag: 780 duizend kijkers Home Alone 2
- Kerstspecial All You Need Is Love tikt bijna 3 miljoen aan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Monsterscore oudejaarsconference Herman Finkers

  1. Cor

    Herman Finkers for president!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>