Kijkcijfers zaterdag: Wie Is de Mol? verslaat IQ Test

De seizoensopener van Wie Is de Mol? trekt 2,2 miljoen kijkers naar de zaterdagavond van NPO1. Het amusement is daarmee met afstand de primetime winnaar, toch ligt de score lager dan bij de vorige twee seizoensopeners, die elk tegen de 2,5 miljoen kijkers aanschurkten. Het AvroTros-programma wint het wel bijna met dubbele cijfers van De Nationale IQ Test op RTL 4.

Naar die test kijken 1,1 miljoen mensen en dat is toch een wat tegenvallende score. Vorig jaar trok de Nationale IQ Test op BNN nog 1,3 miljoen kijkers – en dat was toen al de minst bekeken editie in jaren. Doorgaans is het testje goed voor zo’n 1,8 miljoen kijkers.

RTL 4 beconcurreert zichzelf op RTL 7 met het WK Darts. Daar schakelen om 20.30 uur zo’n 1,6 miljoen mensen naar toe. Die concurrentie valt vanaf volgende week weg, RTL 4 zet dan Weet Ik Veel? en All You Need Is Love in.

Op NPO1 is de officiële nazit Moltalk overigens goed voor 1,1 miljoen kijkers. De tv-première van Teerling van Claudia de Breij trekt 1,2 miljoen kijkers.

SBS 6 programmeert de film Oz: The Great and Powerful, maar ook deze titel uit het filmpakket slaat niet echt een deuk in een pakje boter. Met 277 duizend kijkers komt de film niet voor in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: 2,1 miljoen kijkers Jochem Myjer
- Monsterscore oudejaarsconference Herman Finkers
- Kijkcijfers zondag: 3,4 miljoen kijkers Boer Zoekt Vrouw
- Kijkcijfers zaterdag: NPO1 grote winnaar met André van Duin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>