Zeesterren opent op 1,1 miljoen kijkers

Het nieuwe programma Zeesterren is goed uit de startblokken gekomen. Maandagavond kijken er ruim 1,1 miljoen mensen naar het twee uur durende amusement. Die score ligt boven wat RTL 4 met zijn aangekochte crime-series realiseerde. Toch is RTL 4 geen marktleider op primetime.

Dat blijft NPO1 met Radar en Spoorloos, goed voor respectievelijk 1,9 en 2,2 miljoen kijkers. Op de late avond trekt Dokter Deen bijna 1,7 miljoen kijkers. Op NPO2 trekt De Slimste bijna 1,4 miljoen kijkers.

Het nieuwe Valhalla is op NPO3 goed voor slechts 192 duizend kijkers. Dat aantal trekt aan als Mindf*ck van start gaat, 697 duizend kijkers. Aansluitend kijken er 527 duizend mensen naar Lauren.

RTL 5 gaat door met de crime-avond van RTL 4. Het derde seizoen van The Blacklist trekt tot 643 duizend kijkers, volgens Stichting Kijkonderzoek.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>