Kijkcijfers zondag: Divorce ruim aan kop

Zal Talpa al spijt hebben, dat ze de stekker uit Divorce hebben getrokken? Zondagavond kijken er 2,1 miljoen mensen naar het wel en wee van de koppeltjes, waarmee de dramaserie de absolute winnaar op primetime is. RTL 4 verslaat op de meest bekeken uren NPO1, doorgaans de winnaar op de primetime zondagavond.

Want ook Moordvrouw doet het bijzonder goed met 1,8 miljoen kijkers. Dat terwijl het Bankgiro Loterij Nieuwjaarsconcert genoegen moet nemen met 1,2 miljoen kijkers, De TV Show scoort 1,5 miljoen kijkers. Vanaf aankomende zondag komt Maestro de zondagavond van NPO1 versterken.

Op SBS 6 trekt Wegmisbruikers 763 duizend kijkers en komt Oplichters in het Buitenland uit op 762 duizend kijkers.

Stichting Kijkonderzoek meet in de vooravond 766 duizend kijkers bij Carlo’s TV Café tegenover 384 duizend kijkers bij Thuis op Zondag.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Meeste kijkers All You Need Is Love
- Kijkcijfers vrijdag: Prima start Flikken Rotterdam
- Kijkcijfers zondag: 2 miljoen kijkers Divorce

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>