Zeesterren duikt onder het miljoen

De tweede aflevering van Zeesterren heeft flink aan bekijks ingeleverd. Stichting Kijkonderzoek telt 897 duizend kijkers, waar er vorige week nog ruim 1,1 miljoen voor de buis zaten. Zeesterren kon rekenen op flink wat kritiek in recensies en op social media. Daar is naar geluisterd, getuige de montage. Die bevatte gisteren minder en minder hysterische voice-overs en meer reality.

De maandagavond van NPO3 zit in de lift. Mindf*ck stijgt naar 817 duizend kijkers en ook Lauren plust, naar 637 duizend kijkers.

Op de late avond keert RTL Late Night terug van zijn winterstop. Er kijken 742 duizend mensen. Humberto legt het daarbij af tegen Jinek, waar 743 duizend mensen naar kijken. Hart van Nederland trekt 768 duizend kijkers, de late Shownieuws 640 duizend kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>