Kijkcijfers zondag: 1,9 miljoen kijkers Maestro

Het derde seizoen van Maestro is prima uit de startblokken gekomen. Met 1,9 miljoen kijkers lijkt de verhuizing naar de zondagavond een goede zet te zijn geweest, want op de donderdag behaalde Frits Sissing een dergelijk resultaat niet. Ook Ivo Niehe profiteert van de zet, want zijn TV Show stijgt tot 1,8 miljoen kijkers.

Maestro wint het van Moordvrouw, de misdaadserie op RTL 4 waar deze week 1,7 miljoen mensen naar kijken. Maar Divorce blijkt te sterk, het scheidingsdrama is goed voor ruim 2 miljoen kijkers.

Ook bij NPO3 kan de vlag uit. De afgelopen week was er al heel veel media-aandacht voor De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld en dat betaalt zich uit. Stichting Kijkonderzoek telt 986 duizend kijkers voor de reality-serie, een ongekend hoog aantal voor de zender. Aansluitend is Zondag met Lubach goed voor 451 duizend kijkers.

SBS 6 trekt 807 duizend kijkers met Wegmisbruikers en komt net boven het miljoen uit met Oplichters in het Buitenland.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Robert ten Brink is Mollen weer de baas
- Kijkcijfers vrijdag: The Voice wint van Flikken Rotterdam
- Kijkcijfers zondag: Divorce ruim aan kop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>