Celblok H maakt Zeesterren kopje kleiner

De nieuwe maandagavond van RTL 4 is nog geen succes te noemen. Weliswaar begint Zeesterren twee weken geleden op meer dan 1 miljoen kijkers, inmiddels zijn er daar nog maar 639 duizend van over. Dat komt niet in de laatste plaats door SBS 6, dat de matig bekeken serie Zoo heeft vervangen door Celblok H. Er kijken tot 836 duizend mensen naar de dubbele aflevering.

Tekenend is dat RTL 4 in het reclameblok van Goede Tijden Slechte Tijden (het moment om de primetime programmering uit te lichten) niet meer het eigen Zeesterren aanjaagt, maar verwijst naar The Blacklist op RTL 5. Deze titel was altijd op het vlaggenschip van de RTL-zenders te zien, maar met ingang van januari zijn de crimeseries naar RTL 5 overgeheveld.

Overigens blijft NPO1 met kop en schouders de primetime winnaar. Radar trekt 1,3 miljoen kijkers en bij Spoorloos loopt dat aantal zelfs op tot 1,8 miljoen. Op de late avond telt Stichting Kijkonderzoek 1,5 miljoen kijkers bij Dokter Deen.

Van Zeesterren is komende maandag de slotaflevering te zien.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>