Kijkcijfers zaterdag: NPO 1 en RTL 4 nek aan nek

De nieuwe zaterdagavond van RTL 4 gaat voortvarend van start. Ook al heeft de zender geen nummer één positie weten te bereiken (die ging naar Het Journaal van acht uur, 1.996.000 kijkers) er staan toch twee programma’s in de top vier: 1.652.000 kijkers voor Zijn net mensen (een tweede plek) en 1.277.000 voor Professor Nicolai en Dr Beckand (plaats vier). Het beste brein van Nederland onder leiding van Art Rooijakkers op NPO 1 heeft de derde plek in de top 25 van best bekeken programma’s bemachtigd: 1.492.000 kijkers. Dit blijkt allemaal uit de cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Het veelbesproken programma Vreemde Eend (20) van Irene Moors trok 506.000 kijkers bij SBS6. Met de deur in huis doet het beter met 732.000 kijkers en belandt op een elfde plek.

 

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>