Weinig kijkers soap Peter Jan Rens

De soap van Peter Jan Rens en zijn vriendin Virginia van Eck heeft het niet zo goed gedaan op RTL 5. Op primetime kijken er slechts 341 duizend mensen naar de serie. Aansluitend trekt het nieuwe My First Holiday met Jamai Loman 370 duizend kijkers.
Het is ook een spannende week voor NPO3, waar drie nieuwe titels van start gaan. De Quickest Quiz trekt in de vooravond 229 duizend kijkers, Nederland Verhuist blijft steken op 181 duizend kijkers en Downtown Dinner komt uit op 202 duizend kijkers.

De absolute winnaar op primetime is De Slimste Mens, Stichting Kijkonderzoek telt 1,7 miljoen kijkers. Het zilver is voor Opsporing Verzocht op NPO1, goed voor 1,2 miljoen kijkers.

 

Op de late avond doet Jinek goede zaken. De tweede aflevering van dit seizoen trekt bijna 1,1 miljoen kijkers.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Weinig kijkers soap Peter Jan Rens

 1. pat

  wat een erg negatief artikel….zo slecht zijn deze cijfers ook weer niet voor rtl5…rtl5 scoorde de week ervoor de helft minder kijkers. Belangrijker is hoe scoorde het in de doelgroep van rtl5?

    /   Reply  / 
 2. Jaco

  Ik vrees dat het aantal kijkers voor meneer cactus zal afnemen, zo slecht geacteerd, hiermee wil je toch niet geconfronteerd worden op tv….
  Slechte keuze RTL!

    /   Reply  / 
 3. BOER KOEKOEK

  Wil ook wel metonze koe Berta 2 op de televisie, maar ik krijg nooit een beurt ! Waar kan ik me aanmelden voor een boeren programma?
  Wel bij de NPO graag, want dood aan het com. tv landschap !En graag meer Ronnie Tober op de buis

  Dit was boer Koekoek uit Bennekom!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>