Verhuizing kost Gevaarlijkste Wegen en Zwarte Tulp kijkers

De eerste seizoenen van Zwarte Tulp en De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld zijn allebei op zondagavond uitgezonden. En daar zijn de titels in eerste instantie goed voor grofweg 1 miljoen kijkers. Nu zijn ze op de woensdagavond te zien, en de eerste meting doet uitwijzen dat het publiek hier iets kleiner is. Zwarte Tulp opent op 870 duizend kijkers, de Gevaarlijkste Wegen noteert 655 duizend kijkers.

Op RTL 4 begint verder een nieuw seizoen Puur Geluk. De nieuwe presentator Ruben Nicolai trekt meteen 1,1 miljoen kijkers.

NPO1 is heer en meester op primetime. Tussen Kunst & Kitsch trekt 1,5 miljoen kijkers, net als crimeserie Vera.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>