Kijkcijfers zaterdag: 1,3 miljoen kijkers Paul de Leeuw

NPO1 doet goede zaken met zijn nieuwe zaterdagavond. Het zeventiende seizoen Wie Is de Mol? knalt uit de startblokken met 2,9 miljoen kijkers. Aansluitend trekt Paul de Leeuw 1,3 miljoen kijkers met zijn nieuwe programma Wie Steelt Mijn Show?. In de vooravond is het vlaggenschip van de publieke omroep ijzersterk met Kassa, het Journaal en het schaatsen. Bij de tien best bekeken programma’s van de zaterdag zijn er 9 uitgezonden op NPO1.

Op RTL 4 is de tv-première van Gooische Vrouwen 2, er kijken bijna 1,2 miljoen mensen. Voor een filmvertoning is dat uitzonderlijk veel. Daarna is de première van Smoorverliefd met Susan Visser, waar nog eens 629 duizend kijkers voor blijven zitten. SBS 6 kiest voor de film Tangled en charmeert daarmee 588 duizend kijkers. De film is hekkensluiter in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek.

De tweede aflevering van Moltalk trekt 828 duizend kijkers naar NPO3.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: The Voice of Holland aan kop
- Kijkcijfers zondag: 1,6 miljoen kijkers Planet Earth 2
- Kijkcijfers zaterdag: 2,1 miljoen kijkers conference Claudia de Breij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>