Comeback De Smaakpolitie trekt half miljoen kijkers

De terugkeer van De Smaakpolitie leidt niet meteen tot het succes van weleer. Trekt Rob Geus in zijn beginjaren nog moeiteloos een half miljoen kijkers met zijn hygiëne-inspectie, nu moet de SBS-ster genoegen nemen met 507 duizend kijkers. Het nieuwe seizoen van Gestalkt komt wel sterk uit de startblokken met 936 duizend kijkers.

De winnaar op de primetime woensdagavond blijft NPO1. De klassieker Tussen Kunst & Kitsch trekt 1,7 miljoen kijkers naar NPO1, de aangekochte crimi Vera noteert eenzelfde resultaat. De Slimste Mens op NPO2 is goed voor dik 1,3 miljoen kijkers. De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld op NPO3 zakt uit de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek; de aflevering met Ferry Doedens en Ronald Giphart moet genoegen nemen met 402 duizend kijkers.

Op RTL 4 komt Ruben Nicolai boven het miljoen uit met Puur Geluk. De serie Zwarte Tulp blijft daarna steken op 574 duizend kijkers. Deze titel heeft het in het eerste seizoen beduidend beter gedaan op de zondagavond van RTL 4.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>