Kijkcijfers zondag: 3,8 miljoen kijkers Boer Zoekt Vrouw

Yvon Jaspers heeft nog steeds een hit in handen met Boer Zoekt Vrouw Internationaal. Zondagavond kijken er 3,8 miljoen mensen naar de aflevering dat de vijf boeren hun brieven krijgen. Na het doorworstelen van soms honderden brieven hebben ze elk tien vrouwen gekozen voor een speeddate.

Boer Zoekt Vrouw trekt de hele zondagavond van NPO1 omhoog. Stichting Kijkonderzoek telt al 3,3 miljoen kijkers bij het Acht Uur Journaal. De TV Show is later op de avond goed voor 2,4 miljoen kijkers. ’s Ochtends vroeg is WNL op Zondag met Geert Wilders goed voor 484 duizend kijkers.

Op NPO3 blijft Zondag met Lubach een hit; de satirische nieuwsshow trekt 1,2 miljoen kijkers.

RTL 4 verwelkomt 1,3 miljoen kijkers bij Moordvrouw, daar blijven er 757 duizend van over bij Alles Mag op Zondag. Bij SBS 6 trekt Wegmisbruikers 578 duizend kijkers, Undercover in Nederland trapt het seizoen af op 866 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: 714 duizend kijkers Wie Steelt Mijn Show
- Kijkcijfers: Halve finale The Voice blijft Flikken nèt voor
- Kijkcijfers zondag: Weer meer kijkers Zondag met Lubach

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>